29.11.14

#34

lama nya tak update dekat blog ni. takboleh nak on sangat dah laptop, ada je yang datang nak berebut.

so far alhamdulillah. Hana Sofea sihat walafiat. cuma bulan lepas warded di general hospital for a day then warded dekat specialist for 4 days. sebab? cirit birit more than 10 days. general hospital cakap biasa lah tu budak nak membesar. sakit je hati dengar.

takpe lah, benda dah lepas. malas nak kenang.

alhamdulillah bulan lepas sofea dah setahun. ada lah buat majlis sikit sikit nak meraikan sofea dan jugak daddy nya dan jugak pakteh nya. haaa. 3 orang sekaligus. sofea 11/10, daddy 18/10, pakteh 16/10. ada jugak berangan kalau lah tahun lepas tu aku tahan lg seminggu mesti birthday sofea sama dengan daddy. haha.


ok lah. enjoy the picca. nanti aku sambung balik update. insyaAllah rajin sikit lepas ni.

her first birthday. gigih mommy tak tidur malam siapkan deco. 

happy birthday sayang. moga jadi muslimah solehah, berjaya dunia akhirat. insyaAllah

with the kids.

tengok muka geram tu. haha

daddy no mood. sebab daddy sakit perut daaa. tengok tangan berpeluh tu tahan nak gi bilik air. hahaha
her fourth ke fifth swimming. lupa dah. enjoy je dia main air.

malas nak edit. layan la gambar senget. haha.
her first time at the beach.

hari kehidupan yang ke 365.

happy mommy biar je main dekat luar.

sekarang dah nak masuk 14 bulan alhamdulillah dah pandai berjalan tapi macam robot lah. nanti next update aku letak video dia.

No comments:

Post a Comment